![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#دانشجو
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
ی سوال دیگه من چون دانشجوم با گواعینامه ایرانم میتونم رانندگی کنم?
2021-09-02 11:48:00 #Canada [دانشجو] ماشین
میشه لطفا راهنمایی کنید.. آیا با گواهینامه ایران و ویزای دانشجویی میشه در تورنتو تا پایان دوره تحصیلی رانندگی کرد؟؟
2021-09-05 10:03:00 #Canada [ویزای دانشجویی] ماشین
من گواهینامه ایرانمو اوردم ساکن ساسکاتون هستم و دانشجوام خواستم بدونم میتونم گواهیناممو ترجمه کنم و در طول دوران تحصیل رانندگی کنم؟ممنون
2021-09-12 13:51:00 #Canada [دانشجو] ماشین
با گواهی بین المللی میشه توی البرتا رانندگی کرد دانشجو هستم؟
2021-09-13 22:12:00 #Canada [دانشجو] ماشین
من برای تحصیلی دارم میام گواهینامه ده ساله دارم از ایران خواستم زمان دانشجویی اوبر کار کنم کسی اطلاع داره راهنمایی کنه اولین باره پامو قرار خاک کانادا بزارم
2021-09-19 02:20:00 #Canada [دانشجو] ماشین
من دانشجو ام و فعلا قصد ماشین خریدن ندارم فقط میخوام g1 بگیرم که یه مدرک شناسایی داشته باشم دیگه نمیخواد اصالت رو ترجمه کنم؟ مدت زمان اعتبار g1 چقدره؟
2021-09-23 23:50:00 #Canada [ماشین] ماشین
دارم و اونم اینکه دانشجو با گواهینامه ایرانش که ترجمه شده باشه اینجا، چه مدت میتونه رانندگی کنه؟ توی بریتیش کلمبیا
2021-09-26 20:44:00 #Canada [دانشجو] ماشین
شما از icbc بپرسید بهتون میگن که برای دانشجویی بیمه چقدر میشه در بی سی
2021-09-26 21:27:00 #Canada [بیمه] ماشین
من دانشجویی قراره بیام کانادا برای گواهینامم باید از شهرک ازمایش گواهی اصالت بگیرم حتما؟ و اینکه توی ایران ترجمه کنم گواهینامه رو؟ یا توی کانادا؟ و یا اینکه باید گواهینامه بین المللی بگیرم؟
2021-09-27 06:06:00 #Canada [گواهینامه بین المللی] ماشین
من گواهینامه ایرانم داره اینجا اکسپایر میشه.اما هنوز گواهینامه رانندگی تو مونترال رو نگرفتم.حالا سوال من این است آیا با گواهینامه اکسپایر شده و ترجمه شده در ایران میشه برای گواهینامه رانندگی مونترال اقدام کرد ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید.
2021-09-08 02:31:00 #Canada
به همه سوالی داشتم مرتبط نیست ولی گفتم شاید بتونن کمکم کنن سه تا چمدون دارم جمعا ۵۰ کیلو وزن دارن میخوام از مونترال بفرستم ونکوور ممکنه راهنمایی بفرمایند چطور میتونم اینارو بفرستم که مقرون به صرفه در بیاد ؟ پیشاپیش از راهنمایی تون کمال تشکر رو دارم
2021-08-31 16:41:00 #Canada
دارم برای ماشینهای بالای ۱۰ سال که هر قیمتی اعلام کنیم SAAQ قبول می کنه اما زیر ده سال رو می گن نمی شه خوب بر اساس چه معیاری حساب می کنن؟ مثلا جدولی دارن؟ جایی هست که مشخص باشه ؟ یعنی می شه برای زیر ده سال هم قیمت رو پایین تر زد اما یه قیمتی که قبول کنند؟
2021-09-20 16:35:00 #Canada
، من برای سرعت ۶۲ تو منطقه ۵۰ km جریمه شدم و یه پوینت منفی گرفتم اعتراض دادم هدفم تخفیف برای قیمت نیست و میخوام درخواست حذف پوینت منفی رو داشته باشم الان این نامه رو دریافت کردم ی که تجربه دارن لطف میکنن راهنمایی کنن بهترین کار چیه و چیکار کنم شنیدم قبل دادگاه میشه جرم رو پذیرفت و درخواست تخفیف داشت نیاز هست به این نامه پاسخ بدم یا تلفنی یا ایمیلی قبل دادگاه باهاشون توافق کنم؟ ممنون از وقتتون
2021-09-20 12:50:00 #Canada